You can search the available of all lodges on this pages. The booking system is still in Dutch.

When you want to check out a specific date you can go to search.


1. Macieira lodge

Macieira (appelboom). De Macieira lodge ligt op het bovenste terras. Niet te ver van restaurant en loungterras. Prachtig uitzicht, toegankelijk voor de auto, geen open water of steile kanten in de buurt dus goed geschikt voor kleintjes.

2. Fonte lodge

Fonte (bron) De Fonte Lodge heeft een 'eigen' water bassin met ijskoud bronwater waar je in kunt plonzen. Bereikbaar met eigen auto, prachtig uitzicht, veel privacy. 250 m vanaf restaurant.

3. Levada lodge

Levada (waterloop). De levada lodge ligt ongeveer op hoogte van onze quinta. Het restaurant en het zwembad zijn op makkelijke loopafstand. De lodge ligt prachtig aan de bosrand dus schaduw in de ochtend en zon in de middag.

4. Cachoeira lodge

Cachoeira (waterval). De Cachoeira lodge staat aan de bosrand dus heeft schaduw in de ochtend en een prachtig uitzicht. Vrijwel op hoogte van restaurant (200 meter).

5. Vale lodge

Vale (vallei). De Vale lodge is de onderste in ons dal. De plek heeft veel privacy en een prachtig uitzicht. Een intieme plek, beschut door de 3 meter hoge muren van de terrassenbouw en de bosrand. Het restaurant is ongeveer op dezelfde hoogte en relatief heel dichtbij. De Vale lodge heeft op een lager gelegen terras een eigen privé plons bassin met ijskoud bronwater.

6. Oliveira lodge

Oliveira (olijfboom). gelegen onder het restaurant (150m) nabij het yoga platform en niet te ver van het zwembad. Weids uitzicht over de Mondego vallei.

7. Roxinol lodge

Roxinol (nachtegaal). De Roxinol lodge staat schuin onder de yoga shala. Gelegen op een prachtig uitzichtpunt en erg prive. Deze lodge heeft een groot terras met een buiten badkuip.

8. Piscina lodge um

Piscina um (zwembad 1) ligt ongeveer 150 meter ten oosten van het zwembad op een uitgestrekt groot terras. De lodge ligt heel centraal op ons landgoed, schuin onder het restaurant. Alles bij de hand, goed bereikbaar via een pad (200m van de Quinta) met fenomenaal uitzicht op de vallei van de Mondego.

9. Piscina lodge dois

Piscina dois ligt, enkele terrassen onder het zwembad, het is de laagste in onze vallei en daarmee de meest privé gelegen lodge. Tevens heeft deze lodge het grootste terras met prachtig uitzicht. Bereikbaar via twee trappen. Uitermate geschikt voor stellen of mensen die privacy, natuur en rust waarderen, minder geschikt voor kinderwagen en/of voor mensen en kleine kinderen die niet goed ter been zijn.

Casa da Horta

Casa da Horta is een stenen huisje idyllisch gelegen schuin naast de groentetuin (Horta) met groot overdekt terras. Het huis is van alle moderne gemakken voorzien. De centrale ruimte bestaat uit een huiskamertje met bank en bureau, keuken en verhoging met tweepersoonsbed, er is een aparte badkamer met douche, wastafel toilet en bidet. Aan de centrale ruimte ligt een grote overdekte veranda met prachtig uitzicht. Het huis ligt 75 m van het restaurant en 50 m vanaf het zwembad,...

Quinta da Canas

Quinta de Canas is het huis van onze Engelse buurman die het graag wil verhuren als hij hier niet is. Quinta da Canas ligt beneden aan ons onverharde pad en dat betekent vooral dat je gewoon onze gast bent en gebruik kan maken van alle faciliteiten die Vinha Da Manta te bieden heeft. Je kan zwemmen in ons biologisch zwembad of lunchen aan de bar, je kan aanschuiven aan de tafel en genieten van een heerlijke maaltijd van Menno of je kan uiteraard gewoon komen paardrijden. UItkijkend over een...